Air Jordan 5 kopen

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Richard10 Richard10
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Air Jordan 5 kopen

Air Jordan 5 kopen


De Air Jordan 5 Dames 'Muslin' is een nieuwe colorway die in februari 2020 wordt uitgebracht door Jordan Brand.In 2020 zullen we de OG Air Jordan 5 'Fire Red' release zien en het lijkt erop dat Jordan Brand een nieuwe variant van de klassieker zou kunnen lanceren. Air Jordan 5 Sale wordt geleverd in een combinatie van zwart, mousseline en vuurrood. Hoewel afbeeldingen nog moeten lekken, zal dit paar naar verwachting zwart door het hele bovenwerk hebben, terwijl Fire Red-details overal zijn verspreid. Andere hoogtepunten zijn Muslin over de tussenzool en een doorschijnende buitenzool.

De Jordan Mars 270 'PSG' maakt deel uit van de nieuwste Paris Saint-Germain-collectie en is voorzien van dit nieuwe hybride model, geïnspireerd op Spike Lee's Mars Blackmon-personage. Veel populaire Air Jordan-modellen zijn overal te zien. Door dit paar af te breken, hebben we de vorm van een Air Jordan 1 aan de bovenkant, net van de Air Jordan 4, kanten kraag van de Air Jordan 5 Heren terwijl de tussenzool en hiel zijn overgenomen van de Air Jordan 6. Ten slotte hebben we tongafbeeldingen van de Air Jordan 7.Voor deze release wordt hij geleverd in een Infrared 23, Reflect Silver en Black kleurencombinatie. Deze hybride versie wordt geleverd met rood dat over het bovenwerk wordt gebruikt, terwijl zwart op het net, de veters, de tussenzool en andere kleine details terechtkomt. Andere hoogtepunten zijn de Paris-branding op de labels en een Air Max 270-eenheid die de look compleet maakt.

Met een kleurencombinatie van Amarillo en College Navy. Deze Air Jordan 5 kopen heeft gele nubuck aan de bovenkant terwijl College Navy op de tong, oogjes, veters en het grootste deel van de tussenzool landt. Daarnaast hebben we blauw getint op het net terwijl een label op de hiel is gestikt met Team Jordan. Andere details zijn gespikkelde details, Inspire aan de binnenkant van de tong en een doorschijnende buitenzool.

De Jordan Mars 270 'Fire Red' combineert elementen van eerdere modellen, waaronder de Air Jordan 1, Air Jordan 4, Air Jordan 5 goedkoop en Air Jordan 6. Het model dat is ontworpen door de zoon van Spike Lee, Jackson Lewis Lee, debuteert in de klassieker 'Fire Red'-thema dat wordt geleverd in wit, vuurrood en zwart. Deze Jordan Mars 270 wordt geleverd met wit leer aan de bovenkant terwijl zilver wordt aangebracht op de Swoosh achter het gaas. Hierna hebben we Fire Red-details, Air Max 270-eenheid en een doorschijnende buitenzool.
qqqq1 qqqq1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Air Jordan 5 kopen