Messi bär 10-årsdagen av Barcelona 10, 6 kronor + guldboll 4 även han är fortfarande på vägen

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
coupedumonde187 coupedumonde187
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Messi bär 10-årsdagen av Barcelona 10, 6 kronor + guldboll 4 även han är fortfarande på vägen

Messi bär 10-årsdagen av Barcelona 10, 6 kronor + guldboll 4 även han är fortfarande på vägen
Den 24 juli 2008 var det en viktig dag för Messi. Juventus tröja

  Messi tog idag över 10-tröjan som symboliserar Barcelonas kärnposition. Under de följande 10 åren gjorde Messi inte Detta härligt fyllda nummer ges ut, och det är ett steg för steg för att bli legenden om Barcelona.

Trots att leka med leksaker från VM, de gamla rivalerna Real Madrid C Luo växla också från Juventus, men verkligheten Barca Messi som en pelare kommer inte att förändras, efter 10 år, var han fortfarande bär nr 10 jersey kommer att rida i Nou Camp domstol.

Berömda japanska serietecknare, far till kapten Tsubasa Yoichi Takahashi sa Barcelona tröja
 : "Endast två evig nr 10 i mitt sinne, är en stor flygflottilj, den andra är Messi."

Det ska vara mer än Gao Qiaoyang. Efter många år, när Messi inte längre är aktiv som en aktiv spelare, kommer det att finnas många människor som instinktivt kopplar nr 10 med Messi!

Ronaldinho kallades Messis mentor.

Arv, tog över den lilla Luo Yi, början av lysande

Messi gick Barcelona juniorlag 2000 med produktionen i unga militär terror, Macys 2004 var bara 17 år gammal när han fick möjligheten på uppdrag av Barcelonas första laget framträdanden, och blev snart den absoluta huvud Barcelona. Men då Barcelona, ​​värdig de bästa spelarna är att ha fantastiska kompetens samba konstnärer Ronaldinho, Messi den tiden bara en titta Ronaldinho bär tröja nr 10, ledde Barcelona vinner rekord Championens stillestånd.

Men Messi uttryckte då sin svält för nr 10 och hans nr 19-shirt, som betyder  
Bayern München tröja 1 + 9 = 10. Efter att ha kommit in i första laget i fyra årstider har Messi data stigit, och han slutligen inledde möjligheten att ärva Ronaldinho nr 10 jerseyen.

Ronaldinho stötte Messi och Barcelona numrerade den 10: e.

Innan starten av 2008-2009 säsongen efter en säsong lågkonjunktur att söka överföringen av Ronaldinho, så småningom gick han till ett annat hus har en härlig historia jättar AC Milan. Som kärnan i kungen av Messi var det logiskt att ta över Barcelona nr 10-tröjan.

Få nummer 10 skjortan, inspirerade Macys potential i de efterföljande olympiska spelen i Peking, ledde han Argentina överväldigande vann mästerskapet, och i nästa säsong i La Liga, gjorde Messi 23 mål på 31 framträdanden, karriär I sin första karriär gjorde han 20 + liga mål i en enda säsong. Sedan dess har Messi startat en prestation på 20+ på varandra följande mål i 10 årstider. Denna säsong ledde Messi Barcelona för att vinna La Liga-titeln och Champions League-trofén, och blev utan tvivel FIFA Golden Globe-vinnaren.

Det kan sägas att från det ögonblick då Messi hade nr 10-tröjan föddes den nya kungen i världsfotbollen.

Den första säsongen av att bära Barcelona 10 Messi och Barcelona vann en aldrig tidigare skådad sex krona

Utbrott, från den bästa demonen till världskongen

Efter den fantastiska 08-09-säsongen var Messi också misstänkt a
Real Madrid tröja
 v många om det skulle vara en kortlivad meteor. Men då berättade Messi världen med extremt stabil prestanda att han var världsfotbollens förtjänta kung.

Bär nr 10 tröjor i den andra säsongen, tog Messi mer terror utgång, han gjorde 34 mål på 35 matcher i ligan, Champions League med åtta mål på 11 matcher, hela säsongen, gjorde en häpnadsväckande 47 bollen! Barcelona vann mästerskapet i ligan, Messi vann den europeiska Golden Globe Award den här gången (och vann också FIFA Golden Globe Award).

Efter det uppfriskade Messi ständigt människors medvetenhet, han  

Real Madrid tröja

 gjorde alla 50 + mål under de kommande tre säsongerna! Speciellt i 2011-2012 säsongen, gjorde Messi oerhörda 73 mål förra säsongen, i ligan i 37 matcher och gjorde 50 mål, att bryta C-Lo i föregående säsong rekord av 46 mål i Primera Liga scoring rekord, men Skapat ett fantastiskt betyg på 91 bollar per år.

År 2013 gjorde Messi 91 mål under hela året.

Under de tio åren sedan Messi hade på sig Barcelona nr 10-tröja, har han brutit otaliga skivor och fått otaliga ära. I 1972-matchen i Barcelonas nr 10-skjorta gjorde han 510 mål i 527 matcher på uppdrag av Barcelona. Under 2017-2018-säsongen inledde han sitt 100: e Champions League-mål. Detta är 10 år, Macy totala vinster av fem Golden Globe för fem år i rad den bästa spelaren i La Liga, den bästa anfallaren i La Liga vinner sju gånger sju gånger vunnit den spanska ligatiteln och Champions League tre gånger vinster. Även i det argentinska landslaget, som anses vara "kungen med brons", ledde Messi också laget till World Series-finalen i tre på varandra följande år!

Om 10 år kan du få en ung pojke att bli en tung man, och du kan låta Messi bli en fullvärdig absolut kung från en potentiell ny stjärna.

Det är Guardiola som öppnade Messis legendariska väg.

Möjlighet, den bästa Messi möter den bästa Guardiola

Den 9 maj 2008 återvände Barcelona-stjärnan Guardiola officiellt till klubben som första lagledare och två månader senare fattade han beslutet att ge nummer 10-tröjan till Messi. I Barcelona mittfältare inför ögonen på den vise, kommer Messi vara den ultimata lösningen för att genomföra sin vackra fotboll, men också visat, eftersom Guardiola tog över Barcelona, ​​Messi omedelbart inlett ett ögonblick återfödas.

Guardiola i Barcelona fyra säsonger, alltid hålla sig till passera kontroll och hög nedläggning främst repressiva taktik "Tiki-Taka", allsmäktig Messi i detta taktiska system, han behöver inte ta på sig mer defensiv Uppgiften är att visa upp sina bästa personliga förmågor och ge dem ett kritiskt slag.

Barcelonas tränare Guardiola fyra säsonger, Messi fick Golden Globe för första gången, för första gången fick Golden Boot, de första mål för säsongen för att bryta 50-strecket ...... medan Guardiola Innan 11-12-säsongen skapade Messi hittills en enda säsongscore, och det har inte blivit något genombrott sedan dess. Det kan också verka för Guardiolas betydelse för Messi från sidan.

I fyra år av Barcelona vann Guardiola 13 mästerskap, stora och små, inklusive 3 La Liga-titlar och 2 UEFA Champions League-titlar. Idag saknar Barcelona, ​​som inte har varit i Champions League-finalen i tre år i följd, Guardiolas absoluta kontroll och dominans, vilket framgår av bildandet av Barcelonas fotbollsstil.

Idag är Messi på jubileumsdagen av 10-årsdagen av Barcelona nr 10-jerseyen, han kommer också ihåg den stora tränaren som gav sig den här heliga jerseyen för 10 år sedan. Ja, Messi mötte bästa Guardiola vid bästa tiden, och de två slog det vid en viss tid, vilket hade en djupgående inverkan på världsfotbollen och fortsatte.
Så, om du är en fotbollsfläkt, som representant för din lojalitet mot ett visst lag, så kan du investera i en kopia av T-shirtsna är billiga bra. För mer information om T-shirtsna, besök: "http://www.billigtfotbol.com/