Nike Air Max 270 te Koop

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
renciasds renciasds
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Nike Air Max 270 te Koop

Nike's stortvloed van Nike Air Max 270 te Koop colorway gaat verder met een nieuwe Racer Blue en Hyper Crimson iteratie. Al eerder getoond op de Air Max 270 Flyknit, wordt deze aantrekkelijke kleurencombinatie gebruikt in een andere kleurblokkeringstechniek. Racer Blue kleedt het grootste deel van het bovenwerk van mesh, terwijl de lifestyle-ontworpen luchtbel overeenkomt met de miniatuur Swoosh en 270-branding.Zes maanden in het leven van de Kopen Nike Air Max 270, heeft het zich stevig gecementeerd als een van de populairste nieuwe silhouetten van Nike met de allereerste lifestyle bubble van het Swoosh-merk. Het is uitgebracht in een overvloed aan verfrissende en klassieke kleuren en is ook invloedrijk in andere silhouetontwerpen, zoals de Air Force 270 en de Air Max 720. Naast de groeiende familie van de sneaker is deze onlangs vrijgegeven Perzisch-violette selectie die ziet zijn bovenwerk gekleed in een eenvoudige combinatie van wit en donkergrijs. Vasthoudend aan de winnende formule van deze sneaker, fungeert de hiel van de 270 als het middelpunt met de enige kleurflits van het aanbod.

Nike's volgende Nike Air Max 270 Lage Prijs iteratie voor dames gooit dingen terug naar het eerste debuut van het 270-silhouet dat zijn bovenwerk van mesh zag gekleed in eenvoudige kleuren met de lifestyle-ontworpen Air-eenheid opgemaakt in een helderdere tint. Deze keer geeft de toevoeging van zwart aan de bovenkant de sneaker een beetje meer karakter in tegenstelling tot de eerste versies die een bovenkant hadden die volledig in wit of zwart was gedoopt. Een levendige sinaasappel maakt de luchtbel goed, evenals de buitenzool van deze exclusieve iteratie voor dames die een welkome aanvulling zou zijn op de rotatie van elke vrouwelijke sneakerhead.

Het volgende voor het steeds populairdere Nike Air Max 270 Schoenen silhouet is de luidste iteratie ooit. Bijna geheel gekleed in een onstuimige "Volt" tint op het bovenwerk, wordt het gecompenseerd door zwart om enige verlichting van de luide esthetiek te bieden. We hebben Nike in het verleden het omgekeerde van deze look zien doen - een overwegend zwart bovenwerk combineren met een levendige Air-eenheid om de aandacht te vestigen op de lifestyle-ontworpen bubbel.

Het standaard lichtgewicht bovenwerk van Nike Air Max 270 Herren/Damen is ingeruild voor een panelenlook omdat het bovenwerk van de Bowfin een combinatie heeft van mesh, nylon en lederen onderlagen / overlays voor een esthetiek met panelen. Hoewel de meerdere panelen zeker opvallen, zijn de meest opvallende kenmerken de schoenriemen - een versiering in het midden van de jaren 90 in ACG-stijl - die helemaal reikt van de tussenzool tot de keel en een dubbel doel heeft, zowel als versieringen als veterlussen. Voor branding verschijnt een gewaagde oranje Nike-tag op de tong en een kleine swoosh siert de zijvoet. De tussenzool heeft een tweedelige witte en zwarte look met verdere retro-details, en de Air Max-eenheid van de hiel biedt een iets verkorte look op de standaard grote luchtbel van de 270.

www.apparentshoe.com