an mezelf te leven.

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
caicai2017 caicai2017
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

an mezelf te leven.

Wat is de rol van fitness in je dagelijks leven?
"Het [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-max-90-c-13/nike-air-max-90-paacutenskeacute-c-13_19/]Nike Air Max 90 Pánské[/url] is een dagelijkse relatie. Het gaat niet alleen om sporten; het gaat over een actieve levensstijl. Ik vertrouw op fitness om te helpen met mentale helderheid en om mijn stress te controleren. Ik merk dat wanneer ik elke dag ga trainen, ik beter [url=http://www.rotulosalbir.es/Adidas-Superstar-Mujer-c-13_14.html]Adidas Superstar Mujer[/url] slaap, aan het eind van de avond ben ik meer ontspannen. Ik heb niet zoveel angst en die hersenmist is duidelijker. '

Wat is je favoriete manier om in vorm te blijven?
"Ik doe echt alles, zelfs dingen waar ik niet van hou. Ik ben dol op boksen, ik ben dol op Pilates en ik hou van alles waarmee ik een relatie tussen geest en lichaam kan hebben. Boksen is [url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Odyssey-Femme-c-32_33.html]Nike Air Odyssey Femme[/url] een sport die me in staat stelt om hyper-aanwezig te blijven. Soms kun je in andere fitnesslessen nog steeds aan andere dingen denken en niet focussen op de taak die voor de hand ligt. Maar met boksen, moet je zo geconcentreerd zijn en erin; [url=http://www.wimatherm.de/nike-air-max-1-c-7/nike-air-max-1-damen-c-7_8/]Nike Air Max 1 Damen[/url] anders kunt u in het gezicht worden geraakt. "

Wat is je grootste fitnessprestatie?

"Ik heb een wandeling van 12 mijl gemaakt en we zijn 3000 voet omhoog gegaan. Ik ben niet de sterkste wandelaar, dus dat was voor mij een grote prestatie. Ook is [url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Huarache-Femme-c-22_23.html]Nike Air Huarache Femme[/url] het voor mij super om te kunnen werken met Adidas en een bedrijf te gebruiken dat is doordrongen van atletiek en om me te vinden als een sterke gemarkeerde partner. "Hoe ziet je assortiment trainingsschoeisel eruit?
"Ik gebruik niet echt verschillende schoenen voor verschillende fitnessactiviteiten. Ik ben een voorstander van mijn [Adidas] Ultra [url=http://www.rostfriaarbeten.se/Nike-Air-Max-1-Dam-c-29_30.html]Nike Air Max 1 Dam[/url] Boosts; het is de best presterende, of ik nu hardloop of boks of wat dan ook. Zij zijn degene die het beste is voor mijn boog, en mijn voeten kunnen erin ademen. Ik hou van de manier waarop ze eruitzien en er in trainen, omdat ik van een leuke [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-huarache-c-1/nike-air-huarache-daacutemskeacute-c-1_2/]Nike Air Huarache Dámské[/url] trainingsoutfit hou. "
Hoe belangrijk is het voor jou om er goed uit te zien in wat je in de sportschool draagt?
"Eerlijk gezegd, het is behoorlijk belangrijk. Zelfs al is het maar een paar zwarte, goed passende leggings met drie witte strepen aan de [url=http://www.rostfriaarbeten.se/Nike-Air-Max-90-Dam-c-1_3.html]Nike Air Max 90 Dam[/url] zijkant - het is niet iets dat stoutmoedig is, maar ze passen geweldig, ze zien er af, en ze zorgen ervoor dat ik me goed voel. En uiteindelijk draait het allemaal om wat me goed doet voelen. Negentig procent daarvan komt gewoon tevoorschijn, dus waarom zou je er niet schattig uitzien? Het zal je naar 95% brengen. "

Hoe ben je betrokken geraakt [url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Max-90-Femme-Noir-c-6_11.html]Nike Air Max 90 Femme Noir[/url] bij fitness?
"Ik heb altijd een heel actieve levensstijl gehad. Ik was een danser als een kind en speelde sporten op de middelbare school. Toen ik 19 was, overleed mijn grootmoeder van anorexia, en dat was een enorme opening voor mij. Dat is [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-max-90-c-13/nike-air-max-90-daacutemskeacute-c-13_18/]Nike Air Max 90 Dámské[/url] toen ik besloot om mijn gezondste en gelukkigste versie van mezelf te leven. "

Welk advies zou je geven aan andere vrouwen die op zoek zijn naar zelfverbetering?
"Als ik mensen kan helpen motiveren, dat is alles wat ik wil doen. Ik wil andere vrouwen [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-max-zero-c-32/nike-air-max-zero-daacutemskeacute-c-32_33/]Nike Air Max Zero Dámské[/url] helpen beseffen dat het niet moeilijk hoeft te zijn, om de uitdagingen aan te gaan en dat elke weg anders [url=http://www.roberttrinick.co.uk/nike-air-max-1-c-39/nike-air-max-1-womens-c-39_40/]Nike Air Max 1 Womens[/url] is; jouw reis zal niet hetzelfde zijn als die van iemand anders. En probeer comfortabel te zijn in je vel, want uiteindelijk is het beste accessoire van een vrouw haar zelfvertrouwen. "