annen en vrouw

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
caicai2017 caicai2017
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

annen en vrouw

Interessant is dat sommige van de high-end merken eigenlijk duurder zijn [url=http://www.jwrennie.co.uk/nike-air-max-90-c-19/nike-air-max-90-hyperfuse-womens-c-19_23/]Nike Air Max 90 Hyperfuse Womens[/url] voor mannen. In het geval van Christian Louboutin is dit omdat de minimumprijs voor een paar herenschoenen veel hoger is. Het is mogelijk om een ??paar damesflats te [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Huarache-Donne-Blu-c-69.html]Nike Air Huarache Donne Blu[/url] bemachtigen voor een magere $ 600, maar herenloafers zullen minstens $ 900 kosten. Ik denk dat dat de prijs is van luxe. Het heeft de grootste prijsmediaan, gevolgd door ASICS en [url=http://www.rostfriaarbeten.se/Nike-Air-Max-90-Dam-c-1_3.html]Nike Air Max 90 Dam[/url] Adidas. Hoewel veel Nikes redelijk geprijsd zijn, zijn er veel verschillende aanbiedingen voor nichemarkten die bereid zijn meer te betalen. Meest opvallend zijn de basketbalschoenencollecties, die de aantekeningen van sterren zoals LeBron en Kyrie bevatten, evenals de meer gespecialiseerde sportschoenen zoals hardloopschoenen en sportschoenen. ASICS en Adidas hebben waarschijnlijk ook een hogere mediane prijs vanwege hun meer gespecialiseerde schoenencollecties en innovatieve [url=http://www.annieleibo.cz/]www.annieleibo.cz[/url] productietechnologie?n.

Omgekeerd bieden Vans en Converse veel meer basise schoenen die voornamelijk in kleur vari?ren in plaats van op stijlen, constructie of atletisch voordeel. Hoewel [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-max-90-c-13/nike-air-max-90-daacutemskeacute-r367382oveacute-c-13_17/]Nike Air Max 90 Dámské Růžové[/url] beide merken meer high-end aanbiedingen hebben, zijn de meeste van hun aanbiedingen goedkoper, wat eigenlijk deel uitmaakt van hun aantrekkingskracht. Je kunt praktische sneakers [url=http://www.rotulosalbir.es/Adidas-Tubular-Mujer-c-27_28.html]Adidas Tubular Mujer[/url] krijgen in elke kleur die je maar kunt bedenken voor een betaalbare prijs.

Hoe verschillen deze merken tussen geslachten? Zijn er meer vermeldingen voor mannen of vrouwen? Zullen we dezelfde trend zien die we eerder deden, waarbij damesschoenen het grootste deel van de aanbiedingen uitmaken? De meeste merken leunen [url=http://www.rotulosalbir.es/Adidas-ZX-750-Mujer-c-4_5.html]Adidas ZX 750 Mujer[/url] iets op mannen, waarbij Adidas het grootste aantal herenschoenen heeft. In het geval van Adidas is hun aanbod voor mannen en vrouwen vergelijkbaar, omdat beide opties [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-max-97-c-59/nike-air-max-97-d225msk233-c-59_60/]Nike Air Max 97 Dámské[/url] hebben voor casual, hardlopen, basketbal en zelfs skateboardschoenen, maar mannen lijken binnen elke categorie meer schoenmodellen te hebben. Van populaire sneaker-merken is [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Max-95-Donne-Rosa-c-74.html]Nike Air Max 95 Donne Rosa[/url] Skechers de enige met een groter aantal aanbiedingen voor vrouwen.

Zijn er ten slotte prijsverschillen tussen heren- en damessneakers voor deze merken?
Dus nu weten we meer over de [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-presto-c-44/nike-air-presto-daacutemskeacute-c-44_45/]Nike Air Presto Dámské[/url] high-end modewereld, maar hoe zit het met de wereldwijde sneaker merken waar de meesten van ons meer vertrouwd mee zijn. Hoe vergelijken prijzen voor dames en heren elkaar? Laten we eerst kijken naar de prijzen in het algemeen voor deze merken.