novatie voor ons bij de lancering," zegt Brett H

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
yaya2017 yaya2017
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

novatie voor ons bij de lancering," zegt Brett H

Als onze voorhistorische nomadevoorouders werden getransporteerd naar 2018, is een van de technologie?n waar ze het meest van onder de indruk zouden zijn, ons schoeisel. Voor het grootste deel van de menselijke geschiedenis hebben we op onze voeten geleefd, lange afstanden afleggend van plaats tot plaats. Helaas Adidas ZX Flux Femme zijn onze voeten niet de ideale vorm voor een Nike Air Max 95 Homme rechtopstaand dier. Ze zijn achteraf ingebouwd, zou je kunnen Adidas NMD Femme zeggen, van het leven in de bomen, ons achterlatend en onze peripatetic Adidas NMD Womens voorouders vatbaar voor pijn en verwonding. Net als meer dan drie jaar hebben Nike Air Max 90 Femmegewerkt aan de ontwikkeling van React, vertrouwend op de expertise van chemici, ingenieurs, ontwerpers en meer om het tot zijn uiteindelijke vorm. Vergeleken met de generaties schoenen die eraan voorafgingen, zegt Nike dat het zachter, lichter, langer meegaat en meer energie terugkrijgt. Een hardloopschoen werkt als een veer: als je op de zool gaat zitten, comprimeert en slaat het energie op. Vervolgens geeft het die energie vrij wanneer je je voet optilt. Het ideaal is voor de zool om zoveel mogelijk van die energie terug te brengen, en je voet omhoog te stuwen tijdens je passen.
Nike Air Max 90 Womens 
Die voorouders kunnen gewoon een traan van vreugde Nike Air Presto Mujer afleggen om de vari?teit van sponsachtige, comfortabele Nike Air Vapormax Mujer schoenen te ontmoeten die we hebben bedacht, waarvan de nieuwste Adidas ZX Flux Womens afkomstig is van Nike. Op 23 januari onthulde het de Epic React Flyknit. Het is Nike Air Max 2017 Womens de eerste sneaker die volledig gebruikmaakt van het nieuwe React-platform van Nike, een dempingstechnologie die ongeveer aanvoelt als een stevige, dichte marshmallow, die energetisch terugspringt zodra je er afstand van neemt. Het voelt bijzonder aangenaam in combinatie met Nike's voetmassage en lichtgewicht Flyknit-bovenwerk. De schoen komt op 22 februari vrij, via Nike's eigen kanalen en via geselecteerde retailpartners, en Nike verwacht een sterke reactie van klanten. "Het wordt een grote innovatie voor ons bij de lancering," zegt Brett Holts, de vice-president van het bedrijf van hardloopschoenen. "Het wordt snel een van onze grootste Adidas ZX 750 Womens loopplatforms." Iedereen, van de hardcore sneakerhead Adidas Ultra Boost Womens tot de moeder in de buitenwijken, waardeert dat stuiterende, zachte Nike Air Max Tavas Mujer gevoel onder de voeten. "Comfort is niet alleen een bijkomend voordeel,Nike Air Vapormax Damen  het is een noodzaak", zei Beth Goldstein, de analist van mode-schoenen en Balenciaga Triple S Mujer -accessoires bij onderzoeksbureau NPD Group, in een opmerking van 18 januari over wat te verwachten in de categorie in 2018.

Dat is misschien een uitdaging voor het React-platform. Er zijn veel comfortabele sneakers in de buurt. Zelfs als het beter is, biedt het genoeg verschil dat mensen het als iets unieks zullen beschouwen in plaats van slechts één optie op een drukke markt? Nike zou de schok kunnen gebruiken. In Noord-Amerika, de belangrijkste markt, is het de laatste tijd gestruikeld en heeft het terrein verloren aan Adidas, de grootste concurrent. Of React het weer Nike Roshe Run Womens kan helpen herstellen, is echter verre van zeker. Hoewel www.andrewjoslin.co.uk React is ontworpen om te rennen, hebben veel mensen die de Nike Air Max 2017 Donne schoenen kopen, niet de intentie om zich in het zweet te werken. Het Adidas Prophere Womens comfort van atletisch schoeisel is een van de grootste redenen waarom de categorie www.alejandraperez.esis gegroeid sinds rubberen vulkanisatie in de 19e eeuw met rubberzolen wijd verkrijgbaar was. (Stel je voor, die prehistorische voorouders!) Casual hardlopers zijn een veel grotere markt, hoewel veel React zal helpen om het merk nog te bezien nieuw leven in te blazen.