"Nu merken en hun retai

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
caicai2017 caicai2017
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

"Nu merken en hun retai

We denken dat dit bedrijven helpt om niet alleen te bezuinigen op 'slechte' voorraadaankopen, maar ook,[url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Max-1-Femme-Noir-c-1_2.html]Nike Air Max 1 Femme Noir[/url] belangrijker nog, om de omzet in [url=http://www.roberttrinick.co.uk/adidas-superstar-c-4/adidas-superstar-womens-c-4_6/]Adidas Superstar Womens[/url] het seizoen ondersteboven te houden op hete producten ", schreef Morgan Stanley. "We denken dat beide factoren nog eens 15% toevoegen aan de omzetgroei."

In de toekomst zou het proces van maanden tot dagen kunnen worden teruggebracht en meer worden geautomatiseerd. Morgan Stanley citeert een rapport van de International Federation of Robotics waarin staat dat er in de komende drie jaar 1,3 miljoen nieuwe robots in fabrieken zullen worden ge?nstalleerd. Daarom zegt de Internationale Arbeidsorganisatie dat ongeveer 56% van de [url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Max-1-Femme-c-1_3.html]Nike Air Max 1 Femme[/url] bezoldigde werkgelegenheid in Zuidoost-Azi? de komende 20 jaar het risico loopt door technologie te worden verplaatst.

De verschuiving zal een impact hebben die verder gaat dan alleen hoe snel merchandise kan worden geproduceerd en hoeveel mensen het produceren. Winkeliers [url=http://www.amaryllis.es/Nike-Air-Vapormax-Mujer-c-1_26.html]Nike Air Vapormax Mujer[/url] zullen een verschuiving zien in [url=http://www.amaryllis.es/Nike-Air-Max-TN-Mujer-c-1_32.html]Nike Air Max TN Mujer[/url] wat ze in hun schappen opslaan. We denken dat er voldoende fysieke vraag zal zijn naar de beste winkels voor atletiekkleding, zoals Foot Locker FL, + 0,78%, zodat die retailers zullen blijven bloeien, " opmerking gezegd. "Andere retailers verderop in de Nike NKE, + 4,80% en Adidas-prioriteitslijsten presteren mogelijk minder goed in de categorie. In de toekomst zullen merken een gedifferentieerd productaanbod online hebben en een vergelijkbaar niveau van klantenservice. We denken dat dit de waardepropositie van veel winkeliers tenietdoet. [url=http://www.wimatherm.de/nike-air-max-1-c-7/nike-air-max-1-damen-c-7_8/]Nike Air Max 1 Damen[/url] "
[url=http://www.amaryllis.es/Nike-Air-Max-90-Mujer-c-1_13.html]Nike Air Max 90 Mujer[/url]
Bedrijven zoals H & M Hennes en Mauritz HMB, -0,88% en Amazon.com Inc. AMZN, -0,81%, hebben met hun tweedaagse bezorging en "endless aisle" shoppers de vrijheid gegeven om betaalbare, trendy kleding en schoenen te verwachten die in het seizoen gedragen worden. [url=http://www.wimatherm.de/nike-air-max-2016-c-13/nike-air-max-2016-damen-c-13_14/]Nike Air Max 2016 Damen[/url]De modekalender is gesloopt en [url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Odyssey-Femme-c-32_33.html]Nike Air Odyssey Femme[/url] het oude model waarin beslissingen voor de groothandel al maanden voordat ze op de markt kwamen werd achterhaald.

Zie ook: Als je ooit wilde proberen te hardlopen, vandaag is de dag dat de supply chain niet alleen aan deze nieuwe vraag voldoet, het kan ook de Amazone-aanval tegenhouden.

"Nu merken en hun retailpartners sneller worden, kunnen ze in principe een serviceniveau bieden dat vergelijkbaar is met wat Amazon heeft, dus de merken zullen Amazon niet zo veel nodig hebben als andere leveranciers," schreef Morgan Stanley. "Plus-merken zullen [url=http://www.roberttrinick.co.uk/adidas-nmd-c-1/adidas-nmd-womens-c-1_3/]Adidas NMD Womens[/url] veel beter product aanbieden op hun eigen websites en bij hun beste retailpartners."

Het kan ook merken en detailhandelaren helpen om betere relaties met hun klanten op te bouwen.