Reply – Deze kolom geeft
Your Name
Subject
Message
or Cancel
In Reply To
Deze kolom geeft
— by caicai2017 caicai2017
Ik voorspelde dat de eerste kandidaat van het Hooggerechtshof van Trump Allison Eid zou zijn. False.

13. Ik voorspelde dat de San Antonio [url=http://www.willtaylars.co.uk/nike-air-max-90-c-9/nike-air-max-90-mens-c-9_47/]Nike Air Max 90 Mens[/url] Spurs het National Basketball Association-kampioenschap zou winnen. Niet eens in de buurt van waar.

Dat waren mijn voorspellingen. Ik noemde ook in de kolom drie resoluties [url=http://www.wimatherm.de/nike-air-max-2016-c-13/nike-air-max-2016-damen-c-13_14/]Nike Air Max 2016 Damen[/url] voor het komende jaar. Je moet mijn woord geloven voor hoe goed ik het deed.

Ten eerste heb ik beloofd om open te staan ??voor Trump als president en niet te focussen [url=http://www.amaryllis.es/Nike-Air-Max-TN-Mujer-c-1_32.html]Nike Air Max TN Mujer[/url] op zijn woorden, maar op zijn beleid. Ik zou zeggen dat ik het redelijk goed heb gedaan, maar niet zo goed als ik had gehoopt.

Ten tweede besloot ik in 2017 fouten te blijven [url=http://www.willtaylars.co.uk/nike-air-max-zero-c-62/nike-air-max-zero-womens-c-62_64/]Nike Air Max Zero Womens[/url] maken en mijn best te doen om van elke fout te leren. Ik verzeker je dat ik de voorste helft van die resolutie heb bewaard. Ik hoop dat ik ook de tweede helft heb bewaard.

Ten derde, [url=http://www.lemontlaur.fr/femme-c-1/nike-roshe-run-femme-c-1_108/]Nike Roshe Run Femme[/url] ter ere van de schrijver Richard Adams, die net was overleden toen ik de column van vorig jaar schreef, beloofde ik om zoveel mogelijk tijd te spenderen aan het zoeken naar watervallen. [url=http://www.wimatherm.de/nike-air-max-2015-c-10/nike-air-max-2015-damen-c-10_11/]Nike Air Max 2015 Damen[/url] Adams schreef in "Watership Down" dat een waterval "een prachtig sieraad" is. Ik ben nooit gestopt om te geloven dat er te midden [url=http://www.asdthanit.it/Adidas-Superstar-Donne-c-5.html]Adidas Superstar Donne[/url] van angst en strijd en strijd schoonheid om ons heen is. Het enige wat we moeten doen, is kijken.

Ik hoop dat je dat ook gelooft.

Morgen: mijn voorspellingen voor 2018.[url=http://www.wimatherm.de/nike-air-presto-c-46/nike-air-presto-herren-c-46_48/]Nike Air Presto Herren[/url]

Deze kolom geeft niet noodzakelijk de mening weer van de redactie of Bloomberg LP en zijn eigenaren.
Hoewel "The Last Jedi" waarschijnlijk ver zal eindigen achter "The Force [url=http://www.lemontlaur.fr/homme-c-3/adidas-superstar-homme-c-3_16/]Adidas Superstar Homme[/url] Awakens", ben ik het eens met degenen die beweren dat het belachelijk is om te suggereren dat de cijfers op de een of andere manier een teleurstelling zijn.
Contact opnemen met [url=http://www.anthonytouma.fr/Asics-Gel-Lyte-3-Femme-c-33_37.html]Asics Gel Lyte 3 Femme[/url] de auteur van dit verhaal:
Stephen L. Carter op scarter01@bloomberg.net

Neem contact op met de redacteur die verantwoordelijk is voor dit verhaal:
Stacey Shick op [url=http://www.amaryllis.es/Nike-Dunk-Sky-High-Mujer-c-1_34.html]Nike Dunk Sky High Mujer[/url] sshick@bloomberg.net