Reply – Vogue Magazine. Dat was gek. Travis Scott was een ge
Your Name
Subject
Message
or Cancel
In Reply To
Vogue Magazine. Dat was gek. Travis Scott was een ge
— by yaya2017 yaya2017
Ben Simmons. Hij is een Australische en de regerende Rookie of the Adidas NMD Femme Year, die zo groot is als een centrum, maar een point-guard speelt. Marketingmogelijkheden zouden eindeloos zijn. Giannis Antetokounmpo is de www.alejandraperez.esvoor de hand liggende keuze, maar hij heeft al een signature-model in de maak (dat er dope uitziet op basis van de geruchten mockups). Na hem is het Nike Air VaporMax Femme een moeilijke beslissing, maar ik zou Donovan Mitchell zeggen. Hij ontwikkelde een volgeling als een rookie en kon Derrick Rose vervangen als de co-face van Nike Roshe Run Mujer Adidas met James Harden. Buiten Mitchell, Anthony Davis, Devin Booker en Joel Embiid zijn het meest logisch als de volgende in lijn voor signature sneakers. Ik denk dat Jordan Brand ruimte biedt voor verbetering, net als andere merken. En dit is geen enkele klop op Nike Air Vapormax Damen hen. Ik denk echter dat ze op een ander niveau zitten in termen van verhalen vertellen, terwijl ze het kapitaal hebben dat ze hebben Nike Air Presto Femme om deze dingen te doen. Met succes met hun retroline al zou het geweldig zijn om hen de TEAM-lijn terug te zien brengen en de nieuwe GEN Adidas NMD Mujer XYZ opnieuw te maken (toen MJ op de grond stond) en Mike Bibby, Michael Finley, Quentin Richardson, Eddie Jones, Vin Baker, Ray Allen, Derek Anderson, Adidas ZX Flux Femme Derek Jeter, Roy Jones Jr., Randy Moss) en laat de OG's de fakkel doorgeven aan de nieuwe school in een geheel nieuwe collectieve campagne voor Team 2www.romuslus.fr .0 (ik zal een royaltycontrole voor dit idee uitvoeren) .

De Jordan Why.Not Russ 1 en hun Jordan 32 zijn geweldig qua prestaties, dus ik verwacht zeker meer te zien omdat het geweldige schoenen zijn om in te spelen. Hopelijk zien we als consument meer risico's / risico's nemen om meer innovatieve stappen toe te passen in Nike Air Presto Mujer plaats van alleen te vertrouwen op het verleden. Jordan ligt op een geweldige plek.Nike Air Max 2017 Mujer  Hun dameslijn heeft het merk nieuw leven ingeblazen. Ze hadden een collab voor Vogue Magazine. Dat was gek. Travis Scott was een geweldige  partner voor hen. Ze hebben dit jaar tonnen vuur laten vallen, met retro-releases of gloednieuwe kleurstellingen op klassieke silhouetten. Nike Air Max 1 Femme En ze kunnen altijd terugvallen op een high-performance basketball-sneaker. Je weet al dat wanneer de Air Jordan XXX3 landt, het een beest wordt. Ik vind Adidas ZX 750 Femme mezelf vaak gefrustreerd met Jordan Brand, alleen omdat het verwachtingsniveau zo lang zo belachelijk hoog is geweest. Ze hebben de beste sneakerontwerpen, marketingcampagnes en een ambitieuze uitstraling gecre?erd waar elk merk alleen maar van kon dromen, maar dat maakt het ook moeilijk om jaar na jaar op te volgen.

Ik zit nu in de dertig en heb de meeste van mijn favoriete Jordanen al, dus het zien van dingen die voor de vierde of vijfde keer worden teruggedraaid, doet tegenwoordig niet echt veel voor me. Ik zou graag zien dat ze echt Nike Roshe Run Donne vooruitgang boeken met een aantal nieuwe toonaangevende ontwerpen en technologie, in plaats van 30 jaar terug te kijken om de nieuwste Air Adidas Sobakov Femme Jordan-modellen te informeren. Ze hebben ook een beetje een transitie-rooster van spelers, nu CP en Melo wat ouder worden, dus ze zullen moeten uitzoeken Nike Air Vapormax Femme wie de volgende gezichten van het merk kunnen zijn. Huidige middelbare schoolkinderen zijn geboren na Michael gespeeld voor de Wizards, laat staan ??het hele Bulls-tijdperk gemist, dus het merk gaat op weg naar een open slate tijdperk waar ze zullen moeten vertrouwen op meer dan alleen nostalgie om echt een stempel te drukken. Gentry Humphrey is terug aan het roer van de categorie na stints op de campus met Nike Nike Internationalist Mujer Sportswear en Nike Golf, en ik denk dat hij er alles uit zal halen.