visar att han ensam sönderdelade VM Argentina MESSI tröja

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
fotbollstrjelikh fotbollstrjelikh
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

visar att han ensam sönderdelade VM Argentina MESSI tröja

I Champions League denna vecka eliminerade Barcelona framgångsrikt Chelsea och nådde kvartfinalen i Champions League. Messi blev dominerande i andra omgången, inte bara spelar två gånger utan också assisterade i Dembele s scoring. Men Barcelona avancerade till kvartfinalen i Champions League, Messi är inte den enda hjälten, Umditi kan kallas Barcelonas skurkhjälte, för att han slutade Chelsea på defensiv slutet.


Chelseas offensiva slut har fem stora angripare: Adjara, William, Giroux, Morata och Pedro. Före Barcelona var målet för Blues att göra minst 1 mål i Camp Nou. På så sätt har Contes lag möjlighet att gå vidare. Men det ultimata faktum är att Barcelona framgångsrikt stängde Chelsea, och Umditis startlinje  kan ses som en stor framgång.

Dataen visar Umdettis effektivitet på defensiv slutet. I matchen mot Chelsea blockerade han tre skott  av den andra hotande, inklusive <strong>Ryssland tröja</strong> volleyen Giroux i straffområdet och Williams långa skott utanför straffområdet. Utan Umtittis blockad kan dessa två hotande skott bli mål.

Umdetti är också mycket <strong>Argentina tröja</strong> smart VM Argentina MESSI tröja i urvalsprocessen, och  han är ofta på rätt spår. I detta avseende har Chelsea, de franska medborgarna faktiskt sju avlyssningar, det visar att han ensam sönderdelade Chelseas flera offensiv.

I clearingen är Umditi också mycket bra, totalt tre räddningar, dessa tre data är de första. Umditi är den största snuggle på defensiva slutet av Barcelona, ​​Chelsea kan inte bryta igenom fronten av <strong>Portugal tröja</strong> barriären, med fransmännen sitter i backen,  Telstegen sinnesfrid mycket.

Efter att ha kommit till Barcelona har Umatti spelat mycket stabilt. Han har <strong>VM Argentina MESSI tröja</strong> spelat totalt 27 gånger i La Liga och Champions League den här säsongen. Även om han inte har några mål och hjälper, men med honom kan Barcelonas försvar vara impregnerbart. För närvarande är Umditi kontraktskontrakt endast 60 miljoner euro. Barcelona behöver hitta sätt att lämna honom.